Çalıştaya Davet

Kategori: Kimya-4
Yayın Tarihi

KİMYA
(KİMYAGERLİK, KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ, KİMYA MÜHENDİSLİĞİ-BİYOMÜHENDİSLİK)
LİSANS ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJESİ EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI

Kimya-4 (Çalıştay 2013)
25 Haziran - 04 Temmuz 2013
VAN
Değerli öğrenciler;
İlkini 2010 yılında gerçekleştirmiş olduğumuz Kimya Lisans Öğrencileri Araştırma Projesi Eğitimi Çalıştayları'nın dördüncüsünü bu yıl 25 Haziran-04 Temmuz 2013 tarihleri arasında VAN'da düzenlemeyi planlamaktayız.

Çalıştaya bütün üniversitelerimizden başarılı (Genel Not Ortalaması 2,5 ve üzerinde olan) lisans öğrencileri başvurabilecektir. Çalıştay için 20 Kimyagerlik + 2 Biyokimya, 6 Kimya Öğretmenliği, 8 Kimya Mühendisliği ve 4 Biyomühendislik öğrencisi (toplam 40) katılımcı olarak kabul edilecektir.

Çalıştayın amacı, TÜBİTAK'ın düzenlediği Araştırma Projesi Yarışmalarına katılmayı düşünen, mezuniyet sonrası lisansüstü eğitim yapmak isteyen veya AR-GE birimlerinde çalışmak isteyen öğrencilere araştırma projesi sürecini bizzat yaşatarak uygulamalı eğitim vermektir.

TÜBİTAK-BİDEB 2229 programından destek sağlandığı taktirde, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin de katkılarıyla gerçekleştirilecek olan çalıştayda katılımcı öğrencilerin yol (otobüs), konaklama ve deneysel çalışma masrafları çalıştay bütçesinden karşılanacaktır.

AR-GE gönüllüsü genç kimyacıların ülkemize kazandırılması amacıyla 25 Haziran-04 Temmuz 2013 tarihleri arasında VAN'da buluşmayı dileriz.

Başvuru Adresi: http://maycalistaylari.comu.edu.tr (Proje Yönetim Sistemindeki adımları uygulayınız!)

Çalıştay Koordinatörü

Prof. Dr. Mehmet AY